Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

De camping L'Eve****

De camping L'Eve**** (Saint-Marc-sur-Mer)

Kies voor een verblijf op Camping de l'Eve****, aan de Atlantische Kust, op het Presqu'île de Guérande, vlakbij Pornichet.

Op slechts 100 m van het strand, met directe toegang via een tunneltje, kunt u in alle rust genieten van vakantie. In een beschermde natuuromgeving ligt dit paradijsje in het stadje Saint-Marc-sur-Mer. Camping de l'Eve**** telt 280 plaatsen, op een terrein van 7 hectare.

Kies de accommodatie die bij u past en reserveer één van de verschillende mobile homes, geschikt tot 6 personen. Er is voor ieder wat wils: comfortabel, ruim, betaalbaar... U kunt ook kiezen voor een verblijf met de tent, caravan of camper, op één van de kampeerplaatsen.

Voor nog meer comfort kunt u gebruik maken van de faciliteiten en genieten van een aangenaam verblijf. U heeft toegang tot een verwarmd zwembad, een snackbar, winkeltje, sportterrein, fietsverhuur, Wi-Fi... Er zijn ook extra diensten als opgemaakte bedden bij aankomst, een diner of ontbijt voor late aankomsten...

Verder biedt Camping de l'Eve**** gratis animaties voor het hele gezin. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen de hele dag terecht bij de Amigo Club: hier kunnen ze onder begeleiding veilig spelen. Er worden overdag en ’s avonds verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud..

 

CAMPING DE L'EVE****
Route du Fort de l'Eve - SAINT-MARC-SUR-MER - 44600 SAINT-NAZAIRE
 
 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

CAMPING L'EVE****
CAMPING L'EVE****
  • Van 7 April tot 4 November 2018
  • Route Du Fort De L'Eve
  • 44600 ST NAZAIRE
  • 02.51.20.41.94

Aan zee Natuurlijke omgeving Ideaal gelegen tussen Nantes en La Baule


Voorzieningen ter plaatse :
Buitenzwembad met kikkerbad en glijbanen, bar/snack/take-away, winkeltje, speelterrein, tennisbaan, jeu de boulesbaan, kinderclub en animaties, Wi-Fi verbinding...
Ontdekken

Klik op een camping op de plattegrond voor meer informatie

7.2
10

Note moyenne
sur 355 avis

Voir les avis